Workshops

Opfinderklubben tilbyder en række workshops for både børn, unge og voksne. En inspirerende dag omkring mulighederne med teknologi. Deltagerne for mulighed for at gøre sig sine egne erfaringer indenfor ting som elektriske kredsløb og programmering på en kreativ og underholdende måde.

Opfinderklubbens workshops varer som udgangspunkt 3 timer, men der et muligt at skalere op og ned. Heldagsarrangementer med et udvidet repertoire, er f.eks. være en oplagt mulighed for virksomheder med medarbejdere der ønsker sig noget andet og mere en paint ball, bowling og go kart som underholdning.

Ofte, er det godt hvis i der vil afholde en workshop, kan stille med et par medhjælpere der kan assistere i løbet af workshoppen. Det er specielt vigtigt, når deltagerne er børn.

Som udgangspunkt, har Opfinderklubben alle materialer med. Materiale som f.eks. skriveredskaber, papir og lignende forventes afholderen dog selv at stå for.

Skriv til info@opfinderklubben.dk hvis du vil høre mere.

Tandbørsterobotter

Brug tandbørster til at lave små insektlignende robotter.

Læs mere på workshoppens egen side.

Hack dit legetøj

Lav dit gamle legetøj om med blinkende lys. Vi bruger små cykellygter til at forvandle legetøjet og give det nyt liv. Lær om elektriske kredsløb, LED’er og at lodde.

Læs mere på workshoppens egen side.

Programmering med Scratch

Lær at lave dine egne spil med sproget Scratch. Ved at sammensætte klodser på skærmen, skaber du din egen software.

Læs mere på workshoppens egen side.

Byg din egen synthesizer

Lær at lodde ved at bygge din egen sythesizer.

Læs mere på workshoppens egen side.

Leave a Reply